Fundacja “PROMYK”

ul. Słowackiego 19, tel. 41 262 05 43, e-mail: szkola_zarzadzania@poczta.onet.pl
Fundacja PROMYK - profil facebook
Szkoła Podstawowa "PROMYK"

Zapewniamy BEZPŁATNIE:

– Szkołę Podstawową Specjalną oraz Przedszkole Specjalne  „PROMYK” dla dzieci i młodzieży: słabosłyszących, słabowidzących, z niepełnosprawnością ruchową, z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim,     umiarkowanym lub znacznym, z autyzmem, z niepełnosprawnościami sprzężonymi ( m.in. lekka z ruchową).

– Najlepsze warunki do harmonijnego i wszechstronnego rozwoju

– Bezpłatną edukację dostosowaną do możliwości ucznia

– Wysoko wykwalifikowaną kadrę: oligofrenopedagog, logopeda, tyflopedagog, surdopedagog, terapeuta SI

– Indywidualne programy edukacyjno –terapeutyczne